Kontakta oss på Gårdsmark

Kontakta oss på Gårdsmark

Har du funderingar kring husdränering i Örebro? Välkommen att kontakta oss dräneringsexperter på Gårdsmark!

Vi på Gårdsmark bistår alltid dig som kund med rådgivning och tydlig information om dräneringar inför projektstart, så att du känner dig trygg och säker när du väljer att anlita oss för uppdraget. På så vis hjälper vi privatpersoner och företag i Örebro att ta rätt beslut för deras fastigheter.

Boka in ett kostnadsfritt hembesök inför din dränering i Örebro

Gör dig själv och din fastighet en tjänst och kontakta oss på Gårdsmark när du behöver hjälp med dränering eller vill installera ett enskilt avlopp i Örebro. Du når oss smidigast via kontaktformuläret här på sidan.

Vill du arbeta med dränering i Örebro?

Kontakta oss via formuläret nedan om du vill hjälpa oss att leverera kvalitativa dräneringar i Örebro genom att bli franschisetagare eller grävare hos oss på Gårdsmark.

Kundrecensioner

I
Mycket nöjda kunder i Sandviken efter ca 1 veckas ivrigt arbete med att isolera vår grund. Trevlig personal. Väntar med spänning på en ny vinter för att känna skillnad på källar klimatet. Tack till alla inblandade.
Ing-Marie Birgersson
Recension från Linus Hedman
Har under vintern fått villan omdränerad av Gårdsmark. Skönt med en leverantör som överträffar mina förväntningar! Bra projektledare och täta kontakter. Leverans tidigare än utlåvat!
Linus Hedman
Recension från Erika Axmark
Vår källare är som ny! Toppen bra företag. Grävarna trevliga och lyhörda när vi hade funderingar. Rekommenderar starkt.
Erika Axmark

Den här hemsidan är under uppbyggnad.

Skriv in till oss via formuläret vid frågor.