Enskilt avlopp i Örebro

Enskilt avlopp i Örebro

Vår största prioritering på Gårdsmark, är att du som kund ska känna dig trygg med oss, oavsett vilka av våra tjänster du anlitar oss för. Som företag har vi valt att fokusera på några få tjänster som vi gör fantastiskt bra. Vi på Gårdsmark är riktigt duktiga på enskilda avlopp och kan hjälpa just dig med ett fläckfritt resultat som håller bra och länge. 

Hur står det till med ert enskilda avlopp?

Många avlopp är tyvärr inte godkända enligt dagens regelverk på grund av hög ålder eller obefintlig reningseffekt. 


Hur fungerar ert enskilda avlopp? Det är viktigt att ha ett fullt fungerande avlopp – både för dig och för miljön. En ej fungerande anläggning måste repareras snarast. Du har som fastighetsägare ansvar för att ditt dricksvatten håller god kvalitet samt att din avloppsanläggning har giltigt tillstånd och klarar kraven gällande rening. Har du osäkerheter kring ditt enskilda avlopp? Kontakta oss idag så kommer en av våra kunniga yrkeshantverkare från Gårdsmark ut på plats och kontrollerar det. Vid behov av åtgärd, har vi möjlighet att lämna rättvisa prisförslag på plats.


Fler tjänster vi utför

Vill du arbeta med dränering i Örebro?

Kontakta oss via formuläret nedan om du vill hjälpa oss att leverera kvalitativa dräneringar i Örebro genom att bli franschisetagare eller grävare hos oss på Gårdsmark.

Den här hemsidan är under uppbyggnad.

Skriv in till oss via formuläret vid frågor.