Enskilt avlopp i Örebro

Enskilt avlopp i Örebro

Vår största prioritering på Dränering i Örebro är att du som kund ska känna dig trygg med våra tjänster när du anlitar oss. Som företag har vi valt att fokusera på några få tjänster och göra dessa fantastiskt bra för våra medmänniskor i Örebro. Vi på Gårdsmark är riktigt duktiga på enskilda avlopp och kan hjälpa just dig och ditt hem i Örebro. 


Hur står det till med ert enskilda avlopp?

Många avlopp är tyvärr inte godkända enligt dagens regelverk på grund av hög ålder eller obefintlig reningseffekt. 


Hur fungerar ett enskilt avlopp? Det är viktigt att ha ett fullt fungerande avlopp – både för dig och för miljön. En ej fungerande anläggning måste repareras snarast. Du har som fastighetsägare ansvar för att ditt dricksvatten håller god kvalitet samt att din avloppsanläggning har giltigt tillstånd och klarar kraven gällande rening. Har du osäkerheter kring ditt enskilda avlopp? Kontakta oss idag så kommer en yrkesman från Gårdsmark komma och kolla på det.


Vi erbjuder även dränering – klicka dig vidare nedan för att läsa mer om husdräneringar.


Fler tjänster vi utför

Planerar du att dränera om ditt hus i Örebro? Boka in ett kostnadsfritt hembesök redan idag!

Fyll i dina uppgifter i formuläret nedan så kontaktar vi er för att tillsammans komma överens om en tid. Det går också bra att ringa direkt på nr 070-201 09 89. Besöket är givetvis helt kostnadsfritt och utan köpkrav.